0528 241 547 De Marke 4, 7933 RD Pesse
Voorbeschouwing week 41

Voorbeschouwing week 41 (met livestream) 

Ook deze week staat er weer een voorbeschouwing voor u klaar. Omdat de supporters nog steeds niet mogen komen kijken bij wedstrijden, zenden wij ook deze week weer een livestream uit. De wedstrijd van SV Pesse Vr1 - SV Gramsbergen Vr1 om 14:30 uur wordt uitgezonden, met verslag van Schraa en Blokzijl. Zondag treed het eerste aan tegen Dalen. Ook deze wedstrijd wordt om 14:00 uur uitgezonden met verslag van Schraa en Kats. 


Zondag 1

Om 14:00 uur treden de manschappen aan tegen VV Dalen. Pesse staat op dit moment nog roemloos onderaan en zal het aankomend weekend ook niet gemakkelijk krijgen. Nummer 4 van de ranglijst komt op bezoek in Pesse. Jarenlang speelde Dalen 2e of 1e klasse, maar in het seizoen 16/17 kwam daar een eind aan en maakte Dalen voor de duur van drie seizoenen een uitstapje naar de 3e klasse. In het seizoen 19/20 wist Dalen weer te promoveren en stond tot aan de Coronacrisis op een 8e plaats. Op dit moment bestiert Dalen een 4e plaats met 5 punten na een winstpartij en twee gelijke spelen. Zondag 14:00 uur is er weer een livestream op onze Facebook pagina te zien. 


Vrouwen 1

Na een misser van vorige week tegen de hekkensluiter VV Bruchterveld - gelijkspel (1-1) - komt deze week de koploper SV Gramsbergen op bezoek in Pesse. Gramsbergen staat met drie winstpartijen bovenaan de ranglijst en er zal door de meiden van Pesse uit een ander vaatje getapt moeten worden. In drie wedstrijden wist Gramsbergen maar liefst 11 keer het vijandelijk net te vinden en kreeg het maar drie doelpunten tegen. Uit de cijfers blijkt dan ook dat Gramsbergen gemiddeld 3,67 doelpunten scoort en er gemiddeld 1 tegen krijgt. Pesse daarentegen scoort gemiddeld 3 keer per wedstrijd en incasseert gemiddeld 1 tegendoelpunt per wedstrijd. 14:30 uur start zaterdag onze livestream op Facebook. 


JO19-1

De JO19 gaat komende week op bezoek bij FC Meppel/Alcides JO19-3. Pesse staat momenteel op de laatste plaats in de tweede klasse na twee gespeelde wedstrijden. Meppel/Alcides speelde al drie wedstrijden en wist er daarvan 1 te winnen. Meppel/Alcides staat dan op dit moment ook op een 8e plaats. 12:30 uur start de wedstrijd in Meppel. 


Aflastingen

SV Pesse (za1) - FC Klazienaveen 4

SV Pesse (MO17-1) - HZVV (MO17-2)


   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Roy Schraa - 08 oktober, 2020
Hoofdsponsor