0528 241 547 De Marke 8, 7933 RD Pesse
BEKER CAMPAGNE HEREN EN DAMES

Pesse - zoals in eerdere berichtgeving was omschreven is vandaag het programma bekend geworden in de beker. De zondag 1 treft DESZ, Valthermond en Wolvega. De dames 1 treft VVAK, Meppel/Alcides en SVO JVZ. 


Lange tijd was er geen voetbal te bewonderen op het sportpark De Marke in Pesse, maar zaterdag 29 augustus lijkt direct al een vermakelijke dag te gaan worden. Om 14:30 uur trappen onze vrouwen af tegen VVAK 1. Na deze wedstrijd is er drie kwartier ruimte om een bakje koffie of een biertje te drinken, want om 17:00 uur is het de beurt aan de hoofdmacht van de zondag. De mannen van Kramer trappen dan af tegen tweede klasser DESZ uit Zwartsluis. 


Op zaterdag 5 september vervolgen onze vrouwen hoofdmacht de beker campagne in Meppel tegen combinatieclub Alcipel. Om 15:00 uur zal er worden afgetrapt.

 

Zondag 6 september reist de zondag 1 af naar Valthermond om het daar op te nemen tegen tweede klasser zondag Valthermond. Aftrap is om 14:00 uur. 

De laatste wedstrijd in de poule van de beker voor de vrouwen betreft ook een uitwedstrijd tegen SVO JVZ uit Zuidwolde. Op zaterdag 12 september zal er om 14:30 uur afgetrapt worden. 


Zaterdag 12 september is de voor de zondag ook de laatste bekerwedstrijd in de poulefase van de beker. Om 17:00 uur wordt er dan afgetrapt in het Friese Wolvega tegen de tweede klasser. 


Wij hopen natuurlijk dat u ook aanwezig bent bij deze wedstrijden om de zondag en onze vrouwen te steunen in de beker campagne. Wij als teams hebben er in ieder geval heel veel zin in om weer aan de slag te gaan. Hopelijk tot ziens.

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Roy Schraa - 25 juli, 2020
Hoofdsponsor