0528 241 547 De Marke 4, 7933 RD Pesse
Sponsor in the Spotlight! - Van der Goes Reizen

Even voorstellen - Van der Goes Reizen


Barbara en Eduard van der Goes zijn al ruim 25 jaar de eigenaren van reisbureau Van der Goes Reizen in Winkelcentrum De Weide in Hoogeveen. Het reisbureau heeft al een ruime klantenkring in Pesse omdat Eduard een oude bekende is in Pesse. Als vriend van John Schiphof is hij als voetballer bij SV Pesse terecht gekomen en heeft hier van 1981 tot 1988 bij de zaterdagafdeling gespeeld. Nog steeds zijn de contacten met de Pessenaren goed en zelfs Jans van Dalen komt af en toe langs op het reisbureau voor een praatje. 

 

Wij bemiddelen voor bijna alle Nederlandse touroperators die zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. Autorondreizen, campings en privé woningen vallen hier ook onder. Dus ook voor vakanties in Nederland kun je bij ons terecht. Ook zijn wij reisagent voor heel veel Duitse Reisorganisaties. Onze specialiteit is het op maat samenstellen van rondreizen. Met name voor het samenstellen van Camper en autorondreizen in Amerika/Canada en rondreizen in Azië staan wij hoog aangeschreven. 


De voorpret van je vakantie begint dus bij ons. Omdat wij op vele bestemmingen zijn geweest, kennen we de leukste hotels, restaurantjes, excursies en uitstapjes. Kortom, we weten de sfeer van de bestemming onder woorden te brengen. Misschien heb je al een idee voor je komende vakantie, misschien heb je nog maar vage plannen, of heb je er zelfs nog niet over nagedacht! Wij inventariseren je wensen en brengen je op ideeën. Kortom, wij geven je inspiratie voor je vakantie. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe je reis er uiteindelijk uit gaat zien. Wij kunnen je het makkelijk maken doordat wij weten welke wegen te bewandelen. Dus geen urenlange zoektochten op internet of het doorspitten van stapels reisgidsen! Bij ons kun je kiezen uit bestemmingen over de hele wereld, met de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen. Omdat wij altijd een prijsvergelijking maken, ben je verzekerd van de meest gunstige prijs. Als je bij ons boekt spaar je bovendien voor korting met ons unieke spaarsysteem.


Een objectief en persoonlijk reisadvies: een logische keuze!

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Corian Casander - 21 februari, 2021
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.
Hoofdsponsor