0528 241 547 De Marke 4, 7933 RD Pesse
Sponsor in the Spotlight! - Garage Jansen

Garage Jansen werkt met samen met Carwash de Wieken en Dynamic Tuning.

In totaal hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche op diverse gebieden


Onderhoud & reparatie,

Auto Excellent Garage Jansen is jouw garage als het gaat om het onderhoud aan auto's. In onze garage kun je terecht voor alle werkzaamheden aan jouw auto. Denk hierbij aan de kleine onderhoudsbeurt, grote onderhoudsbeurt, APK Keuring, schadeherstel, inrichting van bedrijfswagens, airco service, onderhoud banden en tal van andere werkzaamheden aan je auto.


Carwash De Wieken,

In onze carwash kun je voertuigen wassen van 2.90 meter hoog tot 9.00 meter lang. Tussen 08.00 en 17.00 wordt je auto door ons voorgewassen, op ander tijden kun je doormiddel van een passensysteem 24/7 gebruik maken van de wasstraat.

 

Tuning, DSG & Automaatspoeling,

Bij Dynamic Tuning kun je als eerste terecht voor chiptuning en software aanpassingen. Dus wil je meer trekkracht en vermogen voor je auto of camper dan regelen wij dit voor je. Verder verzorgen wij automaatspoeling en onderhoud aan EGR Klep en roetfilter. Daarnaast zijn wij erkend DSG Dokter, wat betekent dat we het onderhoud verzorgen aan auto's met een DSG versnellingsbak. Ook verzorgen wij de inbouw van de Maxhaust V8 Soundbooster in je auto.


Meer weten? Neem dan is een kijkje op:  www.dynamictuning.nl

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Corian Casander - 01 april, 2021
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.
Hoofdsponsor