0528 241 547 De Marke 4, 7933 RD Pesse
Sponsor in the Spotlight! - Coop Koolhof Pesse

Sinds juni 2003 zijn wij, Harjan en Mia Koolhof, de eigenaren van deze supermarkt. De supermarkt is niet door ons opgericht; het heeft al een hele lange historie die zeker tot de jaren 30 , 40 van de vorige eeuw teruggaat. In deze tijd werd de supermarkt, kruidenierswinkel voornamelijk bestierd door de familie Broekman.


In 2003 hebben wij de Super de Boer supermarkt overgenomen van Jaap en Anneke Broekman, die toen reeds al weer 25 jaar in hun bezit was. De supermarkt is destijds omgebouwd naar de Coop-formule, wat tot op de dag van vandaag nog steeds zo is.


Na een cosmetisch verbouwing in 2012 is de supermarkt vorig jaar volledig verbouwd naar de nieuwste formule van Coop op dat moment. De oppervlakte is vergroot met 250 m2 waardoor de supermarkt veel beter tot zijn recht komt. Met een volledig nieuwe koellijn, CO2 neutraal door de warmte terugwininstallatie, voldoet de supermarkt weer aan de eisen van deze tijd.

Op dit moment hebben we een mooie volwaardige supermarkt staan waarin alle afdelingen; groente / fruit, brood / bake off, vlees / vleeswaren, zuivel, diepvries, kruidenierswaren, slijterij; sterk vertegenwoordigd zijn voor de dagelijkse boodschappen.


Naast dat de klanten bij ons in de winkel hun boodschappen kunnen doen, beschikken we eveneens over een online bestelsite www.coop.nl. Zoek dan op vestigingspunt: Pesse. Hier kunt U dan uw boodschappen bestellen en worden dan dag later bij U thuis bezorgd. 


Andere servicepunten zijn: Geldautomaat, BBQ-service, PostNL Servicepunt, enzovoort.


Coop Koolhof Pesse, altijd dichtbij!!!

Hopelijk zien we u een keer in onze supermarkt.

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Corian Casander - 26 november, 2020
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.
Hoofdsponsor