0528 241 547 De Marke 4, 7933 RD Pesse
Sponsor in the Spotlight! - Café de Hare Majesteit

Café de Hare Majesteit is een gezellig bruin café in Hoogeveen. Het café bevindt zich in een klassiek pand en was van oudsher de wachtruimte voor het team dat door de straat reed. Hier ontmoet je in ongedwongen sfeer je vrienden, familie en/of collega's. Een plek in Hoogeveen waar je kunt genieten van gezelligheid, mooie dranken en goede muziek.


We hebben een ruim assortiment van allerlei speciaalbieren. Maar ook voor een goed glas wijn kun je bij ons terecht. We schenken diverse wijnen per glas op de juiste temperatuur. Daarnaast bieden wij ook borrelhapjes aan om zo hoffelijck te kunnen pimpelen.


Wij organiseren regelmatig evenementen zoals de pubquiz, vrijdagmiddagborrel, live muziek en onze wel bekende 5-uur show op zaterdagmiddag. Ook zenden wij alle belangrijke sportevenementen zoals Formule 1, Voetbal en Boksen live uit op een groot scherm.


Voor een bedrijfsarrangement zit je ook goed bij Café de Hare Majesteit. Wij kunnen groepen aan vanaf 8 personen en daarvoor kunnen wij een speciaal arrangement aanbieden met drinken, hapjes en activiteiten. Voor ieder wat wils.


Mijn naam is Fifle en we zetten graag dat drankje en hapje voor u klaar want, HOFFELIJCK PIMPELEN KAN NATUURLIJK BIJ ONS. PROOST!

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Corian Casander - 14 oktober, 2020
Hoofdsponsor