0528 241 547 De Marke 4, 7933 RD Pesse
Sponsor in the Spotlight! - Autoprofi Hoogeveen

Autoprofi in Hoogeveen is een unieke combinatie van universele garage, autoshop en inbouwspecialist onder 1 dak. Ontstaan vanuit de Automat autoshop welke al sinds 1980 een begrip is in Hoogeveen. In 2009 verhuisd vanuit het centrum naar het industrieterrein omdat de werkplaats aan de schutstraat niet meer voldoende ruimte bood. 


In de universele garage voeren we met een team van 6 monteurs APK’s, onderhoud, reparatie- en inbouwwerkzaamheden uit aan alle merken auto’s, bussen en campers tot 3500kg.  Met name voor campers hebben we met 5-tons 2-koloms hefbruggen en gespecialiseerde monteurs veel kennis in huis. Dagelijks verwelkomen we camper-eigenaren met hun trotse bezit.


In onze aparte ‘schone’ werkplaats voorzien we jouw auto, bus of camper van allerlei mogelijk accessoires. Stoelverwarming, audio-navigatie en/of camerasysteem, alarm, bearlock, parkeersensoren, dakairco, zonnepaneel, trekhaak, luchtveren, voertuig-volgsysteem, LM-velgen, etc.


Kom gerust eens bij kijken in onze shop aan de A.G. Bellstraat 31B in Hoogeveen. Wij zijn 6 dagen per week geopend. De Koffie staat klaar. 


Graag tot ziens.

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Corian Casander - 04 maart, 2021
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.
Hoofdsponsor