0528 241 547 De Marke 4, 7933 RD Pesse
Sponsor in the Spotlight! -- ?Advies- en installatiebedrijf Intechneau

Advies- en installatiebedrijf Intechneau: uw veelzijdige partner. 

U mag maatwerk van ons verwachten op het gebied van elektra, gas en water, sanitair, ventilatie, verwarming en zink en koper, maar we kunnen ook een volledige badkamer ontwerpen aanleggen en/of renoveren. Door die veelzijdigheid kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht. We kiezen waar mogelijk voor duurzame oplossingen om het milieu én uw portemonnee te sparen. Onze kennis van duurzame energie en de toepassing van warmtepompen, zonneboilers es zonnepanelen is uitgebreid en ook hierin leveren we maatwerk.


Duurzame Inspiratie woning,Uniek in Nederland

Bij ons, Installatiebedrijf Intechneau in Ruinen, kun je mogelijkheden bekijken voor het Installatie Technische verduurzamen van uw woning / bedrijfspand. Het is een transparante woning waar je ideeën op kunt doen en waar we de bezoekers kunnen meenemen in diverse mogelijkheden voor een duurzame installatie. De duurzame transparante woning in Ruinen: ‘Op je eigen tempo ontdekken wat bij jou past’, aldus bedenker Gertjan Flinkert.

Jezelf al vaker afgevraagd hoe je jouw huis precies moet verduurzamen, of klinken groene oplossingen voor jou als vage toekomstmuziek? ‘Elk pak is niet voor elke maat geschikt’, En zo is het ook met duurzaam wonen. Veel mensen weten niet dat er voor elk huis betaalbare oplossingen zijn, waarmee je vervolgens geld bespaard.’ Dus na veel wikken en wegen bedacht hij zijn transparante woning, middenin de Intechneau -winkel in Ruinen.


Bent u geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op www.intechneau.nl

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Corian Casander - 13 mei, 2021
Hoofdsponsor