0528 241 547 De Marke 8, 7933 RD Pesse
ZONDER DEZE MENSEN GEEN VOETBALCLUB

Pesse - Zonder deze mensen hadden wij geen voetbalclub in de been kunnen houden. Hiermee bedoelen wij natuurlijk onze sponsoren. Vakmensen in hun eigen vakgebied, die de club financieel een hart onder de riem steken. Ook bij sv Pesse is dat niet anders. Zonder hun waardering, hadden wij het als club niet gered of het een stuk zwaarder gehad. 


Of onze sponsoren vakmensen zijn? Jazeker zijn ze dat. Komen ze allemaal uit hetzelfde vakgebied, nee absoluut niet. 


Wij hebben sponsoren in de dienstverleningssector, kunnen reparatie uitvoeren aan je auto en een ander is weer gespecialiseerd in het (ver)bouwen van je huis. 


Een dagje weg? Ook hierin zijn onze sponsoren gespecialiseerd. En misschien ben je wel opzoek naar een mestopslag of een loonwerker die je kan helpen? Onze sponsoren kunnen het allemaal.


Wie onze sponsoren zijn? Neem een kijkje op onze site; 


https://www.svpesse.nl/sponsoren/


Omdat wij terugkregen van onze sponsoren dat zij graag wat meer aandacht wilden voor hun sponsoring, hebben wij besloten om elke week een stukje te posten over onze sponsoren. Uit blijk van waardering, maar ook omdat wij weten dat dit zware tijden zijn voor sommige sponsoren. Wij willen als club bijdragen aan een gezonde economie en hopen op deze manier onze sponsoren te helpen. 


Wil je nou ook sponsor worden bij onze club? Dat kan. Meld je dan aan via info@svpesse.nl en wij nemen je verzoek in behandeling. Wist je dat wij ook een club van 50 hebben? Daar kun je ook nog voor inschrijven. Per jaar betaal je dan 50€ en dat komt ten goede aan de jeugdopleiding en andere evenementen binnen de club. Daarnaast kom je op een bord te staan die in de kantine hangt.

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Roy Schraa - 30 juli, 2020
Hoofdsponsor