0528 241 547 De Marke 8, 7933 RD Pesse
Nieuwe verzorger sv Pesse

Pesse - het bestuur had vorig seizoen een vacature uitstaan voor de functie verzorger. Diverse gesprekken waren er gevoerd en Lennart Kamp is N.A.V. die gesprekken aangenomen als de nieuwe verzorger voor sv Pesse. 


Kamp is geen onbekende van de club. Als voetballer heeft hij een groot deel van de jeugdopleiding doorgelopen, begonnen bij de kabouters en uiteindelijk zijn laatste seizoen gespeeld in de JO17. 


Kamp is op dit moment bezig met zijn studie ‘Fysiotherapie’ en hoopt deze aankomend schooljaar af te ronden. Daarnaast had Kamp een minor met goed gevolg afgerond voor ‘onderste extremiteiten’, wat in Jip en Janneke taal betekend dat Kamp gespecialiseerd is in kwetsuren vanaf de voeten tot aan de romp van het menselijk lichaam. 


In een persoonlijke reactie laat Kamp weten:


 ‘ik heb er erg veel zin in om voor sv Pesse te gaan werken, omdat ik er zelf ook altijd heb gevoetbald. Het blijkt maar weer dat oude liefde niet roest.’ 


Mocht je een kwetsuur hebben opgelopen tijdens voetbal dan kun je via whatsapp een afspraak maken met Lennart. Lennart zal je dan behandelen op het sportpark van sv Pesse. 


Lennart, namens het bestuur en de leden van de club, van harte welkom en heel veel succes in je nieuwe rol als verzorger.

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Roy Schraa - 25 juli, 2020
Hoofdsponsor