0528 241 547 De Marke 4, 7933 RD Pesse
John Kramer vertrekt aan einde seizoen bij Sv Pesse

John Kramer heeft in een gesprek met het bestuur van Sv Pesse aangegeven aan het einde van dit seizoen te vertrekken bij de club uit de 2e klasse. Na meer dan 9 seizoenen als trainer bij verschillende teams van Sv Pesse gewerkt te hebben is het nu tijd voor zowel de club als trainer zelf om een andere weg in te gaan.


Kramer was voor de eerste keer als hoofdtrainer actief bij de 1e selectie van de zaterdag-afdeling van Sv Pesse waar hij halverwege het seizoen Jaap Strik verving. Hier bleef hij 3,5 seizoen actief met als hoogtepunt de historische promotie naar de 3e klasse in zijn tweede volledige seizoen als eindverantwoordelijke. Na deze periode heeft Kramer 2 seizoenen de junioren onder de 17 van Sv Pesse onder zijn hoede gehad. In deze tijd was hij ook al actief in de technische staf van de 1e selectie van de zondag-afdeling van Sv Pesse. Het team waar hijzelf ook als voetballer actief was geweest. Uiteindelijk is Kramer bij dit team de afgelopen 4 seizoenen hoofdtrainer geweest, en niet geheel onverdienstelijk. Met opeenvolgende promoties naar de 3e en 2e klasse heeft Kramer een uitstekende prestatie geleverd.


“Sv Pesse blijft voor mij natuurlijk altijd mijn cluppie, als speler en trainer ben ik alleen nog maar hier aan het werk geweest”, aldus Kramer. Het is nu tijd voor verandering, na een raar jaar met corona is het voor zowel Kramer als de spelersgroep beter om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Kramer hoopt dat het seizoen nog uit gevoetbald gaat worden om zo een fantastische periode goed te kunnen afsluiten.


Sv Pesse gaat op zoek naar een nieuwe trainer en Kramer gaat geen uitdaging uit de weg en gaat op zoek naar een mooie club die bij voorkeur op zondag voetbalt.

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Corian Casander - 08 januari, 2021
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.
Hoofdsponsor