0528 241 547 De Marke 4, 7933 RD Pesse
Pesse (vr) wint ook laatste oefenwedstrijd

PESSE - De vrouwen 1 van Pesse heeft ook haar laatste oefenwedstrijd in aanloop naar de eerste bekerwedstrijd gewonnen. Thuis werd tweede klasser Be Quick VR3 met 3-0 verslagen.

In een onderhoudende eerste helft waren de kansen aan beide kanten schaars. Ondanks een veldoverwicht van de thuisploeg kwamen beide ploegen niet verder dan een paar pogingen uit de tweede lijn.

Ook in de tweede helft bepaalde Pesse het spelbeeld en dit werd na ruim tien minuten spelen beloond met een openingsdoelpunt van Danitsja na voorbereidend werk van de sterk spelende Demi: 1-0. Vier minuten later kopte Rolinda snoeihard raak uit een hoekschop: 2-0.

Pesse bleef controleren en gaf achterin nauwelijks iets weg en de goed keepende Susanne wist dan ook haar doel schoon te houden. Uiteindelijk bepaalde Danitsja in de slotfase de eindstand op 3-0. Er waren nog kansen op meer maar een afgekeurde treffer en goed keeperswerk van de tegenstander voorkwamen dat.

Kortom, een prima teamprestatie tegen een team dat een klasse hoger speelt. Volgende week zaterdag 4 september staat de eerste bekerwedstrijd op programma uit tegen competitiegenoot Hollandscheveld om 15.00 uur.