0528 241 547 De Marke 4, 7933 RD Pesse
Pesse speelt wederom gelijk

Nieuw-Weerdinge- Na een dag rust stond er voor de mannen van Kramer wederom een belangrijke wedstrijd op het programma. Tegen nummer 3 Titan lag er weer een moeilijke opgave te wachten omdat de vorige wedstrijd onbeslist eindigde. Alhoewel er de ideale omstandigheden waren om te voetballen liet de aftrap nog een tien minuten op zich wachten. Dit was omdat de thuisploeg nog eventjes de lijnen moest kalken.


Sterk gewijzigd basisteam

Net zoals tegen HODO moest Pesse weer veranderingen aanbrengen in de selectie door blessures en schorsingen. Dit resulteerde erin dat routinier Steenbergen opeens op de plek van de geschorste Kleine speelde. In het begin is meteen duidelijk dat Pesse nog moet vinden hoe het gaat spelen met de verandering binnen de selectie. Hierdoor lukt het Titan om makkelijker te voetballen en al snel krijgt het de eerste goede kans van de wedstrijd. Na een goede actie van Smidt komt de bal bij Mihalj. Deze staat met de rug naar het doel maar weet toch de bal goed klaar te leggen voor Moesker. Van dichtbij schiet de spits in maar doelman Zwets weet goed de bal te verwerken. Het lukt daarna Pesse niet om grip op de wedstrijd te krijgen en het moet accepteren dat Titan meer aan de bal is. Echter lukt het de thuisploeg niet goed om door de defensie van de Pessenaren te komen. Na ongeveer weten ze dit toch te doen. Na een goede actie aan de linkerkant van Hendriks slingert hij de bal voor. De ingelopen Mihalj blijft rustig en kopt de bal in de lange hoek. Daarna is het nog Moesker met een goede kans vlak voor rust maar hier weet Zwets op te redden.


Gelukkige gelijkmaker

Al snel na rust is er weer een kans voor de thuisploeg in wederom de persoon van Moesker maar zoals al eerder blijkt Zwets een sta-in-de-weg. Na deze kans lijkt Pesse er echt bij te zijn. De opgestoomde Evenhuis weet vanaf de achterlijn nog een verraderlijk schot los te laten richting het doel van Poede. En niet lang daarna krijgt Pesse de grootste kans op de gelijkmaker tot dan toe. Slomp heeft een actie in huis aan de rechterkant en weet goed het overzicht te houden. Zijn voorzet richting van Slooten is prima maar van Slooten weet de bal niet vol genoeg te beroeren zodat de bal richting doel kan worden gestuurd. Hierna duurt het heel lang voordat Pesse weer gevaarlijk kan worden. Na een lange bal op Slomp maakt Oosting een onhandige overtreding op de spits. Achter de vrije trap neemt Casander plaats. Zijn inzet richting het doel lijkt voor Poede eenvoudig te verwerken maar de doelman bokst de bal de drukte in. De bal komt zodoende tegen invaller en gelegenheidsspits Witten aan die tot zijn vreugde ziet dat de bal zomaar in het doel ligt. Zo weet Pesse na toch nog een slotfase waarin Titan nog even aan zet een punt mee te nemen. Helaas voor de Pessenaren moet het wel accepteren dat naaste concurrent HODO over de ploeg heen gaat door een overwinning op EHS. Met nog 6 wedstrijden te spelen staat Pesse maar op een enkel punt achterstand van HODO.


Opstelling Pesse: Zwets, van Wijk, Evenhuis, T. Veninga, Casander, Steenbergen, Poeste, de Vries (M. Veninga), Meijer, Slomp en van Slooten (Witten).


Man van de Wedstrijd: Sven Evenhuis.


Uitslag

Op 22 apr.
 om 14:00
1
Titan 1
-
vs
1
Pesse 1   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Rens Steenbergen - 25 april, 2019
Volgende wedstrijd
3e klasse P
Team
G
W
G
V
PNT
1.
Beilen 1
Beilen 1
0
0
0
0
0
2.
EMMS 1
EMMS 1
0
0
0
0
0
3.
SC Erica 1
SC Erica 1
0
0
0
0
0
4.
HODO 1
HODO 1
0
0
0
0
0
5.
HOVC 1
HOVC 1
0
0
0
0
0
6.
Pesse 1
Pesse 1
0
0
0
0
0
7.
Ruinen 1
Ruinen 1
0
0
0
0
0
8.
VV Sleen 1
VV Sleen 1
0
0
0
0
0
9.
SVV'04 1
SVV'04 1
0
0
0
0
0
10.
vv Sweel 1
vv Sweel 1
0
0
0
0
0
11.
Titan 1
Titan 1
0
0
0
0
0
12.
Wacker 1
Wacker 1
0
0
0
0
0
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.
Hoofdsponsor