0528 241 547 De Marke 4, 7933 RD Pesse
Pesse laat punten liggen tegen Bargeres

Pesse- In de vooravond van het jubileumweekend 50 jarig bestaan van Pesse traden de manschappen van Kramer thuis aan tegen de manschappen van Doldersum uit Bargeres. Bargeres zit in een goede flow en heeft in de derde periode nog geen enkel verlies geleden. Pesse daarentegen heeft betere periodes gekend. 


Dynamisch Pesse dwingt Bargeres tot de counter


In de eerste helft is het Pesse die het spel maakt en daarmee Bargeres terug drukt op eigen helft. Het eerste wapenfeit is dan ook voor de thuisploeg. En steekpass van Verbrugge zorgt ervoor dat De Vries om de linksback van Bargeres heen kan lopen. De Vries komt in een kansrijke positie schuin voor het doel, maar ziet Slomp in een betere positie staan. De Vries twijfelt ook geen moment en geeft de bal aan Slomp. Slomp neemt de bal ineens op de pantoffel, maar ziet zijn inzet over de triangel scheren. In de negende minuut is het Bargeres dat kan gaan werken aan de eerste counter. Reinier Visser krijgt op links de bal en legt hem afgemeten op het hoofd van de spits Patrick Schuttrups. Schuttrubs weet echter niet de bal in de hoek te plaatsen en daarom is de bal eenvoudig te vangen voor Pesse keeper Waninge. Het spel speelt zich continue af op de helft van Bargeres, maar Pesse verzaakt om de goede eind pass te geven. In de 23e minuut weet Bargeres weer te counteren met aanvoerder Visser. Deze krijgt in de linker hoek van het zestienmetergebied de bal en schuift de bal in de korte hoek. Echter mist het schot kracht en is dus wederom makkelijk te verwerken door keeper Waninge. In de extra speeltijd van de eerste helft weet dan Pesse toch een gaatje te vinden door die rode muur van Bargeres. Kleine steekt de bal door de verdediging, waardoor Slomp oog-in-oog komt met de keeper van Bargeres. Slomp probeert de bal te plaatsen in de korte hoek, maar de keeper doorziet de inzet van Slomp en verwerkt hem tot een corner. 


Bargeres toont meer vechtlust dan Pesse


In de tweede helft pakt Bargeres het spel meer en meer op. De eerste poging op doel in de tweede helft is dan ook voor de bezoekende ploeg. Een vrije bal van achteruit wordt in het zestienmetergebied gelegd van Pesse. Evenhuis weet deze weg te koppen, maar de afvallende bal komt bij spits Schuttrubs terecht. Schuttrubs twijfelt geen moment en haalt uit naar het doel van Pesse. Echter ziet hij zijn inzet net naast het doel verdwijnen. Nog geen minuut later is het Van Wijk die de vrije bal mag gaan nemen, net iets over de middellijn. Van Wijk legt de bal op het hoofd van Van Slooten, maar ook Van Slooten kan geen hoek kiezen en kopt de bal eenvoudig in de handen van de keeper van Bargeres. In het verdere verloop van de tweede helft kruipt Bargeres steeds meer uit zijn schulp en krijgt dan ook haar kansen. Echter leidt dit niet tot doelpunten. Het spel speelt zich voornamelijk af op het middenveld en in de extra tijd van de tweede helft komt Bargeres nog 1 keer gevaarlijk voor het doel van Pesse. Idema geeft een steekpass op Visser. Visser haalt uit, maar heeft zijn vizier niet meer op scherp staan en ziet zijn bal voor het doel langs vliegen. 


Opstelling: Waninge - moes, van Dam, Evenhuis, van Wijk - Meijer, kleine, Verbrugge, de Vries (Bazuin) - van Slooten (Kolen), Slomp


Man van de wedstrijd: Dennis Moes


Uitslag

Op 11 apr.
 om 18:30
0
Pesse 1
-
vs
0
Bargeres 1   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter
Volgende wedstrijd
3e klasse P
Team
G
W
G
V
PNT
1.
Beilen 1
Beilen 1
0
0
0
0
0
2.
EMMS 1
EMMS 1
0
0
0
0
0
3.
SC Erica 1
SC Erica 1
0
0
0
0
0
4.
HODO 1
HODO 1
0
0
0
0
0
5.
HOVC 1
HOVC 1
0
0
0
0
0
6.
Pesse 1
Pesse 1
0
0
0
0
0
7.
Ruinen 1
Ruinen 1
0
0
0
0
0
8.
VV Sleen 1
VV Sleen 1
0
0
0
0
0
9.
SVV'04 1
SVV'04 1
0
0
0
0
0
10.
vv Sweel 1
vv Sweel 1
0
0
0
0
0
11.
Titan 1
Titan 1
0
0
0
0
0
12.
Wacker 1
Wacker 1
0
0
0
0
0
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.
Hoofdsponsor