Pesse 1 (za) bekert door na makkelijke overwinning

Pesse- Het is weer zaterdag, dus de matadoren van de zaterdag afdeling te pesse mochten weer zich weer klaar maken voor een denderende strijd tegen het altijd moeilijke Fit Boys 3. De 3-5 overwinning op Ruinerwold van vorige week smaakte namelijk naar meer.

Bij het begin van de wedstrijd bleek het al gauw dat de talenten van Wim Prins en David Stevens te sterk waren voor het toch al oudere team van Fit Boys. Hierdoor werden er in de 1e helft al 5 goals gescoord, waaronder een schitterende vrije bal van specialist P. Drost.

In de 2e helft werd het spel van beide kanten slapper en ging de wedstrijd als een nachtkaars uit. Pesse scoorde nog 1 goal en idem dito geldt dat voor de mannen van Fit Boys.

Met een eindstand van 6-1 kon het team van Pesse gerust de kantine in, en zijn tevens door in de beker. Een goed begin van het seizoen, volgende week mogen ze zich opwassen voor de eerste competitie wedstrijd.

Man van de wedstrijd: Alex Schonewille