0528 241 547 De Marke 4, 7933 RD Pesse
Sponsor in the Spotlight! - VOF Bouwmeester

VOF Bouwmeester loonbedrijf – grondverzet – en handelsonderneming is opgericht in 1975 door Albert en Harm Bouwmeester. Wij bestaan dus al ruim 45 jaar, en zolang zijn wij ook al sponsor van SV Pesse. Het word dus ook zeker gewaardeerd dat wij in de spotlicht komen te staan.  De oude en de jonge generatie hebben dus ook bijna allemaal gevoetbald bij Pesse.  Ik weet nog wel dat mijn vader vertelde dat Harm en zijn broers door opa van het veld werden gehaald onder de wedstrijd omdat ze hem moesten helpen met het werk op het loonbedrijf omdat hij machine pech had !  Het bedrijf lag toen der tijd ook nog aan de overkant van de staat van het voetbalveld aan de oostering.

 

De hoofdzaak van ons bedrijf is op dit moment grondwerkzaamheden bij een grote aannemer en de handelsonderneming.   Wij handelen in vrachtauto’s / graafmachines / tractoren / personenauto’s / campers / enzevoort.

Verder verzorgen wij de gladheidsbestrijding in de provincie Drenthe op bepaalde wegen.   Verder kunt u ook nog bij ons in de werkplaats terecht voor bepaalde klussen en onderhoud aan machines en RVS las werkzaamheden.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze website www.vofbouwmeester.nl

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Corian Casander - 25 februari, 2021
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.
Hoofdsponsor