0528 241 547 De Marke 4, 7933 RD Pesse
Dit jaar geen Algemene Ledenvergadering

Helaas drukt COVID-19 niet alleen een enorm stempel dit jaar op de voetbalcompetitie, maar ook op onze vereniging. Gezien de huidige maatregelen zien wij ons als bestuur genoodzaakt om de algemene ledenvergadering dit jaar niet door te laten gaan.


Bij vragen of opmerkingen met betrekking tot de vereniging kunt u ons als bestuur natuurlijk altijd aanspreken, appen of mailen. Het is toegestaan om deze vergadering op te schorten, maar mocht je iets op je hart hebben betreffende onze verenging dan kan je dit altijd bij iemand van het bestuur aangeven. Zodra er weer mogelijkheden zijn om bij elkaar te komen zullen we actie ondernemen om het reilen en zeilen van de club met u te bespreken.


Doordat de algemene ledenvergadering wegvalt, willen we een kleine update geven over de huidige situatie van onze vereniging in deze uitzonderlijke situatie. Zo maken we gebruik van de ondersteuning voor verenigingen en krijgen we in ieder geval een gedeelte van de betaalde huur terug van de gemeente. Zo proberen wij onze vaste lasten omlaag te brengen. Daarnaast valt een grote inkomstenpost weg doordat de kantine al enige tijd noodgedwongen gesloten is. Mede daardoor zullen de jaarcijfers dit jaar niet meevallen. 


We zijn er als vereniging wel trots op het feit dat we in deze tijd toch in staat zijn om voorgenomen projecten rondom ons sportpark alsnog af te ronden. Voorbeelden hiervan zijn het afronden van de aanleg van onze nieuwe kleedkamers, het renoveren van de oude kleedkamers waaronder het stucken van de muren en het aanleggen van vloerverwarming.


Dit is nog niet alles maar hopelijk kunnen we jullie op een niet al te lange termijn bijpraten. Mocht je toch een dringende vraag hebben, stuur deze dan gerust door naar info@svpesse.nl.    |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Arend Steenbergen - 14 december, 2020
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.
Hoofdsponsor